söndag

Jean-Claude är en riktig man!


BKB-BKT tidigt 2000-tal, innan läktarna


9-2!
En gång till - vi vann med 9-2 mot ärkerivalerna BK Träsket. Matchen hade allt man kan begära - öl, sol, sång, Acke på läktaren, krog efteråt och massor av mål.

Som grädde på moset så slipper Albin maskera sig med lösnäsa, solbrillor och lösögonbryn på Söderstadion fram till höstens match mot BKT och det är Albin tacksam för. Faktum är att Albin funderar på att trycka upp tröja med "9-2" på brösten som han kan ha när han ställer sig bland sin träskvänner på norra läktaren.

På tal om T-shirts så har Borsten tagit fram nya vita med klubbmärke på bröstet som är till salu för 150 kr. Hör av er till någon i klubben om ni vill köpa en och på så vis stöda verksamheten.

Nu sjunger vi - kom igen nu!

"Jean-Claude är en riktig man - Jean-Claude är en riiiiktig maaaan!!!"

3 kommentarer:

  1. Om jag någonsin skulle bära ett klädesplagg med någon som helst anknytning till sport av något slag så skulle det faktiskt vara just en BK Borsten-tisha. Jag hojtar till när jag blir rik, då ska jag göra reklam för er på Västerås gator! :0)

    SvaraRadera
  2. Det där ska vi nog kunna fixa. Glenn Hysén och Fredrik Ljungberg har ju redan varsin tröja, så det är väl inte mer än rätt att du ska ha en.

    SvaraRadera
  3. Jösses så fint sällskap man skulle vara i då! :0) Och vad folk skulle avundas!!

    SvaraRadera