lördag

Svintrött


Albin vaknade idag efter tio timmars djup sömn och kände sig råbakis, sen kom han på att han hade gått och lagt sig spiknykter. Selin hade helt enkelt drabbats av den lömska fantombakfyllan.

------------------------------------------------------

Det är ju tydligen på tapeten att man ska ha panik för den så kallade svininfluensan i dessa dagar. Albin kanske är naiv - men är det inte en smula överdrivet att få panik över en sjukdom som än så länge trots allt inte har drabbat så värst många och varav väldigt få har avlidit. Okej, om spridningen av influensan eskalerar så kanske det börjar bli dags att höja lite på ögonbrynet - men just idag är det trots allt större risk att du eller Albin dör i sviterna utav akut tandvärk. För att inte tala om risken att bli överkörd av en stor tung jävla buss, bli mördad, få en fallande stupränna i skallen, skratta ihjäl sig eller varför inte pippa sig till döds.
Det är faktiskt sjukt mycket större chans att vi bara dör helt plötsligt och helt oförklarligt - idiotopiskt dödsfall - än vad risken är för att svininfluensan ska komma och plocka med sig någon av oss till pärleporten.

Nej, än så länge oroar sig inte Albin för någon svininfluensa utan sover gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar