lördag

Hans far hade en dröm...


Redan för i runda slängar 10 år sedan skrev Barack Obama sina memoarer och även om det kan tyckas lite väl tidigt så roar jag mig nu med att läsa den boken. Redan två kapitel in så är jag fylld av förhoppning om att den där killen faktiskt har potential för att verkligen förända och förbättra vårt lilla jordklot. Snubben kan onekligen skriva och man blir liksom nyfiken på vad som väntar på nästa sida och nästa och nästa.

Om man lät tombollen George Walker Bush använda varenda bokstav i Obamas bok efter eget huvud och sen blanda och ge så skulle han inte kunna få ihop en enda mening eller ens ett ord som når upp halvvägs av vettighet till Baracks nivå.

Att Barack föddes på Hawaii, flyttade till Jakarta i Indonesien och sen tillbaka till Honolulu där han växte upp borde dessutom borga för att han har en vidare syn på världen än en kofösare från Texas. För att inte tala om att han rakt av erkänner att han har använt drogerna alkohol, marijuana och kokain gör att man lär sig att man har att göra med en snubbe som inte hycklar. Är det någon som tror att fyllot George Walker Bush aldrig drog en lina eller slog på en jordpuka när han krökade som hårdast - stor chans.

Nu ska jag läsa vidare...

2 kommentarer:

  1. Hur vet du att han inte använt spökskrivare?

    Tånken

    SvaraRadera
  2. Har tänkt på det - men ett svart spöke skulle ju bara se ut som spökplumpen.

    SvaraRadera