måndag

Tyska clowner


Det är verkligen trevligt att läsa Offside när den har ramlat ner i brevlådan - att man dessutom är bekant med en av skribenterna gör det hela bara ännu trevligare.
Man lär sig så bra och viktiga saker - som till exempel att den gamle HSV-spelaren Gert "Charly" Dörfel som lirade i Hamburg på 60-talet inte enbart hade ett latjo efternamn - det är så att säga inte helt fel, kul så man nästan dör - han sponsrades även av en perukfabrik, släppte en låt på singel och efter fotbollskarriären så tog han jobb som clown. Det är såna saker som man inte visste om att man måste veta förrän man vet det.

På tal om lustiga tyskar så kan jag tycka att Bajen borde värva den helt igenom värdelösa bollspelaren Jan Tauer från blåränderna nu när han inte verkar få stanna kvar där. Grabben har förvisso utgjort sig för att vara hardcore-Skansen, men det är bara för att ingen har talat om för honom att han är sjukt mycket Hammarby. Som fotbollspelare är han som sagt (skrivet) totalt fri från begåvning - men han lär ju kunna snubbla runt i Superettan och vem har sagt att det viktigaste är att vara bra på att sparka på en boll när man spelar i Bajen.

Johannes Hall Hall Hall, I'm feeling Hall Hall Hall!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar