torsdag

Ho hoo



God Jul önskar Albin.








Den här artikeln i DN bevisar det som Albin redan har upptäckt - att man kan och bör äta fet riktig mat och inte en massa konstgjort skit. Selin käkar nu för tiden smör, grädde och sånt i stora lass och faktum är att även om Albin inte är spinkig (gillar man öl så gör man), men att det faktiskt numera är mindre fett på hans gubbkropp.
Så ät nu fet och god julmat med gott samvete och som Tommy Cosmo sa på julafton i Lundells bok Sömnen - "Mera borsten Torsten".




Angående stadshusets hot mot Bajen Fans och Bagdad så kan jag meddela att DN igår ringde upp dom och frågade lite om deras syn på demokrati. Svaret blev att det hela bara var ett missförstånd. Jo hej du! Det går alltså bra att vara dryg, stöddig och hota alla oss grönvita, men sen har man inte stake nog för att stå för det. Det är väl det som kallas för politik kanske.

-------------

Glöm inte BK Borstens årliga juldagsfirande på Restaurang Krukan imorgon. Alla törstläppar är givetvis välkomna - inte enbart gulblåvita.

-------------

Till sist denna afton för julen.

Grattis Lennart som skulle ha fyllt hela 80 år just idag.

3 kommentarer:

  1. God Jul på dig Totte, jag får önska dig det här och skicka en julkram via cyberrymden eftersom barnen kommer imorgon, så det blir ingen Krukan för mig.
    Marie

    SvaraRadera
  2. God Jul Albin!
    Juldagsfirandet ja, länge sen för mig. Vilken gäller på Krukan?
    T L

    SvaraRadera
  3. Vilken TID skulle det stå...På Krukan alltså./TL

    SvaraRadera