onsdag

Utpressningsdemokrati

T Koistinen

Imorgon ska ju Bagdad som vanligt hålla sitt tal vid Nacka-statyn och igår kontaktades han av storebror som ville lägga sig i. Jag kopierar över en text från Bajen Fans hemsida så ni kan läsa och lära er hur modern demokrati fungerar. Läs och gråt.

----------------

Bajen Fans vs Stadshuset

Efter att Bajen Fans tillsammans med Stefan Magnusson svarat nej tack till att låta Idrottsborgarrådet Madeleine Sjöstedt få låna scenen på julaftonen så har det från Stadshusets håll meddelats att Bajen Fans är bortkopplade från arenaprojektet med hänvisning till vår inställning till vissa politiker och våra samarbetsproblem.


Två dagar innan jul så blir Bajen Fans kontaktade av en representant för Stadshuset och får frågan om idrottsborgarrådet Madeleine Sjöstedt får låna scenen på julaftonen för att lämna över en bit gräsmatta till en representant från Katarina Södra Skola. Stefan Magnusson (talare på julafton samt Bajen Fans grundare) samt Bajen Fans ordförande Daniel Sundqvist tyckte att vi som alla år ska hålla på regeln, ingen komersiellt och ingen politik utan bara Nacka, ett tal och lite glögg i glada vänners lag. Vi tog ett beslut som vissa kanske inte stödjer men vi valde att tacka nej. Daniel Sundqvist förklarade för Stadshusets representant Teodor Koistinen att Bajen Fans aldrig stödjer eller tycker något om någonting som kan anses ligga utanför vår intressesfär, dvs. Hammarby.

Reaktionen från Stadshuset mynnade ut i att om Bajen Fans inte gav med sig i frågan då man från politikerhåll såg det som att vi inte har en vilja att samarbeta så skulle vi inte heller kunna samarbeta i frågan om den nya arenan då den nya arenan var en sak mellan Stockholm Stad och AEG Facilities och att Hammarby inte har något att göra med den och därmed inte heller Bajen Fans då vi enligt egen utsaga endast stödjer saker runt och i Hammarby. Vi vet inte om vi någonsin var inkopplade men nu är vi definitivt urkopplade enligt Teodor Koistinen som är direkt underställd Idrottsborgarrådet Madeleine Sjöstedt. Och allt detta för att Stadshuset med två dagars varsel inte får sin vilja igenom.

5 kommentarer:

  1. Varför ska bajen släppa in borgarpack på Nackas dag, sen när för de en politik som gynnar bajenfans.

    SvaraRadera
  2. Vilken jävla sandlådenivå! ut med packet, avgå alla!

    SvaraRadera
  3. Carl-Göran Öberg23 dec. 2009 15:51:00

    Tycker det var stor humor när Nackastatyn en gång var iklädd en Djurgårdströja.

    SvaraRadera
  4. Nacka spelade en gång en match i dif i någon jippomatch. Så helt konstigt är det inte.

    SvaraRadera
  5. Det är nästan humor att den kompletta idioten Madeleine Sjöstedt ber Magnusson, som jobbar för bandyn, om "hjälp" med tanke på att det är *z#"%!x Sjöstedt som vägrar låta bandyn få en hall. Jävla idiot...

    SvaraRadera