måndag

100 lakan per match - smart


Jag hade inte tänkt sjunka ner till Eguren-nivån, men den här bilden som är tagen vid Medis är bara för kul för att låta bli.
Dessutom så tror jag att Sebastian har en slug plan som går ut på att så fort som möjligt försätta Solna AIK i konkurs. Om Bajens fotbollssektion hade hyrt en spelare för 2 miljoner för 14 matcher (varav 5-6 kommer att snöa bort) så skulle jag bli vansinnig. Det är fanimej så dumt så det är underbart - vad tänkte gnäggets styrelse på där i korvkön...

---------

När vi ändå är inne på fessliga saker - klicka här.

4 kommentarer:

  1. Ni bajare är ju sådan naiva och romantiska stackare. Kom igen och börja lev i verkligheten någon gång. Löften, klubbkänsla, hjärta, osv, la man ju av med redan på Uffe Sterners tid.

    SvaraRadera
  2. Jo, men man måste fortfarande ha råd att betala sina räkningar. Till och med i Solna.

    Verkligheten kommer ifatt er också snart och det ska bli skitmysigt att se på när er rullgardin dras ner för alltid. Jum jum jum...

    SvaraRadera
  3. jag antar kyligt (pundigt?) att gnagsons representanter inte hade rott den här affären i hamn utan att ha gjort en noggrann kalkyl av utgifter etc. jag har än så länge ingen anledning att tvivla på stahres och wesströms omdöme, då dessa herrar visat sig vara mer sansade och klokare än de flesta.

    vad sunkiga blaskor och andra kåsörer har för uppgifter och åsikter om summor och eventuella anledningar till denna affär är av extremt ringa betydelse.

    sen kanske man får käka upp detta, men tills vidare är det min ståndpunkt...

    ...och att han jämförs med mjällby av vissa hammarbajare (kanske inte dig iofs) e ju helt spritt språngande.. en smula historielöst om du frågar undertecknad..

    SvaraRadera
  4. Sanningen är nog att de sunkiga blaskorna inte än har fått reda på hur pass vissen ekonomin är i den där klubben - den dagen kommer vi verkligen få se krigsrubriker.

    Bajen är rena rama von Anka i jämförelse. :)

    SvaraRadera