onsdag

Champions Vadå?

Man vet att man är inne i bandystimmet när man upptäcker att man helt och hållet har missat att Champions League återigen har dragit igång efter uppehållet.
Det har verkligen gått inflation i TV-fotboll när en match som Milan - Manchester United lyckas slinka förbi obemärkt. Om den matchen hade visats på TV för 20-25 år sen så skulle Albin och hans kamrater bullat upp med öl och grejer och förvandlat tisdagskvällen till en liten bollfest.

Nu år 2010 så släpar sig Albin upp ur sängen svintidigt på morgonen och sätter sig på motionscykeln bara för att upptäcka att morgonnyheterna berättar att Rooney har nickat in 2 baljor mot Milan på San Siro och det hade Selin inte en susning om. I hans hjärna fanns det bara plats för att Patriks rekord fortfarande har en chans att stå sig. Men den där gnälliga lipsillen Edlund virkar väl in 5 mål mot Edsbyn - det sista på en feldömd straff. Kom ihåg vart ni läste det först...

1 kommentar:

  1. Du var inte ensam om att missa Milan-Man Utd. Viasats officiella tittarsiffra var 9 849 tittare.(hur fan de nu räknar ut det)

    SvaraRadera