torsdag

Fly high


När Albin på morgonkvisten sömndrucken satt och trampade motionscykel och samtidigt såg på morgonnyheterna på TV så fick han utav nyhetsuppläsaren lära sig att det numera är förbjudet att flyga när man är packad eller påtänd - som pilot alltså, man får lyckligtvis fortfarande flyga med som passagerare när man är lite på kanelen och det är väl något som alla flygrädda tackar och bugar för.


Men allvarligt - det har med andra ord fram tills nu varit helt okej att hoppa in bakom spakarna på ett flygplan eller för all del en helikopter när man har dragit i sig ett par rejäla stänkare. Det är väl en sån där sak som man tycker är så jävla självklar att man har tagit för givet att det sedan flygets barndom har varit rejält förbjudet.
För att inte tala om hur självklart man tycker att det är att det alltid borde ha funnits en nolltolerans mot att framföra flygande maskiner påtänd av vilken narkotika som helst. Okej, när det är krig så händer det att stridspiloterna får smacka i sig lite amfetamin för att inte somna bakom spakarna - men krig är ju i sig en helt sjuk affär, så det går vi inte in närmare på här och nu.

Men jag antar att det tar ett tag innan de här nya reglerna träder i kraft, så man kanske skulle ta och passa på att klappa i sig ett helrör, några bärs och ett par finfina svampomeletter och sen ta sig en sjuhelvetes tripp upp i det blå - så länge det fortfarande är tillåtet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar