lördag

Har vi koll på läget?


Trogna läsare vet att jag ibland brukar fundera över hur man i framtiden kommer att se tillbaka på vår tid och undra vad i hela helvete vi höll på med. Ungefär som vi idag tycker att det var helvrickat att testa om någon var häxa genom att kolla om hon flöt eller inte om man plumsade henne i spat.
Såhär kanske det kommer att låta när två robotmänniskor snackar lite med varandra långt fram i tiden när dom sitter och suger i sig varsin elgrogg.

- Nä du vet på den tiden hade dom något som kallades för pengar.
- Åfan, vad var det för nått då.
- Det var något man fick när man jobbade eller tippade och som man sen kunde byta mot mat, knulla och grejer.
- Jobbade?
- Ja, på den tiden fick människorna själva se till att saker och ting producerades och fungerade.
- Puckat.
- Verkligen, men det sjukaste var att man fick olika mycket pengar beroende på vad man jobbade med eller till och med olika lön för samma jobb. Tjejer fick ofta mindre pröjs än killar för att utföra samma sak till exempel.
- Lägg av! Ha ha ha ha ha!!!
- Det är sant.
- Många av dom tyngsta och viktigaste uppgifterna som till exempel att hämta sopor belönades mycket mindre än en del andra mindre viktiga saker som att babbla i telefon. Att babbla i telefon ansågs tydligen vara skitviktigt och för det fick man jättemycket såna där pengar.
- Sluta! Ha ha ha ha haaaaaa haaaaa!!!
- Inte nog med det, vissa länder hade mer pengar än andra länder som hade det svårare för att dom där länderna med mycket pengar skulle kunna ha det lättare.
- Länder, vadå länder?

--------

Idag är det dags för kvartsfinal nummer tre och den smaskar igång 15.45 och dessutom så visas den på TV. Därför ska nu Albin ut och skruva ner hela jävla rullreklamen för att försöka fixa belysningen i skiten. Kolla på TV - om det lyser så har Albin lyckats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar