fredag

Ner nere på söder...

...någonstans finns ett hem för oss.
Där går Hans och Greta och tittar på stjärnor, jag är en stjärna själv.
Vi köper en äng i en blomsteraffär.
Kyss mig på mun kom så går vi dit vägarna bär.

Den där låten plus sången "Tennsoldater" gick Selin och nynnade på hela dagen och kvällen igår.

Tennsoldater här är vår kärlekssång
Tennsoldater kanske var du min en gång
Kanske var jag din en gång, la la la la laaa.

Över kärlekens läger stod Vintergatan...

Albin hade tänkt att han skulle ta ett kort på Plura och honom tillsammans när han körde sin soundcheck i tältet på eftermiddagen, men då fick Selin istället göra en akututryckning vid skrivbordet för att se till att spelare och personal fick lön så det blev ingen sådan bild.
Men Albin morsade och språkades lite med Plura uppe på kansliet och han var precis så trevlig och mysig som man hade väntat sig.
När själva matchen hade brakat igång så strulade det till sig lite eftersom Pluras bås där han skulle sitta och se på fighten hade ockuperats av en ätande barnfamilj, men efter lite fix och trix så fick han sitt bås och sin vinare och verkade helnöjd med det.

Allt Albin hann se av spelningen i tältet är det ni kan se på bilden - det blev en snabbtitt i flykten - men det gick att höra desto mer och framför allt var det trevligt och najs att gå runt efter matchen ute vid isen och lyssna på gamla Eldkvarn-godingar och plocka in reklamskyltar, släcka lysen, stänga av rullreklamen, låsa container, köra elbil och allt annat skit som någon stackare måste göra och som ingen annan än Selin gör.

Nu siktar vi på att få hit ABBA till semifinalen.

Ja just det - skönt med vinst i själva tävlingsmatchen...

1 kommentar:

  1. Då missade du alltså George Scott i tältet. Han var ramskung!!

    SvaraRadera