måndag

Idrottshatarborgarråd


Håll med om att det på något perverst vis är fascinerande att Stockholm har ett idrottsborgarråd som är fientligt inställd till idrott - det är lite som att vi skulle ha en hälsomister som propagerar för kedjerökning och kraftigt ökad alkoholkonsumtion.

Pappskallen vägrar slå på värmen under en enda plastgräsfotbollsplan i Sveriges huvudstad med motiveringen att hon vill spara på miljön och på stålarna som det kostar att värma upp en sån plan när det är minusgrader. Min spontana tanke är då att det man förlorar på karusellen tar man igen på gungorna - för till och med idrottsförvaltningen bör väl ha budgeterat med att det skulle kunna ha blivit en varm vinter även den den här säsongen och därmed lagt undan kosing för att kyla ner alla konstisar i staden och därför borde rimligtvis köldhelvetet som vi genomlider innebära att den summan ligger orörd och bör kunna flyttas över till posten för att värma upp en enda liten fotbollsplan.
Och det där med miljön - hur det kan det innebära ett lyft för miljön att man tvingar Stockholms alla fotbollspelare att åka till grannkommunerna för att träna på deras uppvärmda planer är för mig en gåta lika stor som att Madeleine Sjöstedt har hamnat så totalfel i tillvaron som hon uppenbarligen har gjort. Maken till tom i bollen får man leta efter.

Så snälla Madeleine - stöd idrotten i Stockholm genom att avgå och det omedelbart.

1 kommentar:

  1. Hon vägrar även att snöröja planer och tar man tag i det själv blir man motarbetad. I helgen ska det spelas Sthlm - cupmatcher och de läggs i kranskommuner som säkert skrattar hela vägen till banken. De och resten av landet kan snöröja planer, vilket inte man kan i sthlm. De skyller på än det ena och än det andra. Sanningen är att det finns maskiner att köpa hos tillverkarna av gräset för snöröjning.

    Det har skrivits ett öppet brev från Stockholms Div 2&3 föreningarnas intresseorganisation om nån är intresserad kan jag maila det.

    mail: kansli@bagarmossenbk.se

    Tånken

    SvaraRadera