söndag

Isbils VM


Nu måste väl till och med Isjaktsmannen närma sig gränsen för hur mycket snö en vit man kan tåla. Okej, det är ju såklart mer uthärdligt med snö än med slask - men någon jävla måtta för det väl ändå vara.

Idag när Pia och Albin tog bilen från Nyköping till Södermalm så tog själva bilfärden en dryg timme, men det tog dubbelt så lång tid för Albin att hacka fram bilen ur den igloo som hade bildats runt hela fordonet. Den hade bäddats in i en iskostym som var en decimeter tjock på sina ställen och då stod den ändå kopplad till en motorvärmare och hade en kupévärmare som sprutade på med full stake så det rök om det.
När Selin till slut hade lyckats krångla sig in i plåtburken på hjul så gick det inte att lägga i växlen eftersom den jäveln också hade frusit fast. När Albin kollade under bilen så upptäckte han att hela skiten satt fastfrusen mot marken med istappar lika tjocka som Anja Pärssons lår.

Snälla Bore - ge upp nu.

Man kan väl säga att Sopgubben och "Lillesyrran" gjorde rätt som flög till Bangkok med sina familjer igår. Det är väl sånt som kallas tajming...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar