måndag

Albin ser ljuset


Den här veckan började lysande - det var nämligen ljust ute för första gången i år när Albin gick till jobbet. Det kan helt enkelt inte vara meningen att man ska vara uppe och lubba innan solen går upp, det måste vara Satan själv som har uppfunnit lampan och väckarklockan. Nä, när det är mörkt så ska vi egentligen ligga kvar under björnfällen i våra grottor - det går såklart även bra med en fäll från något annat stackars djur som vi har mördat med klubba och käkat upp.

Som jag brukar skriva så härstammar vi här uppe från idioter som inte knallade ner tillbaka till varmare breddgrader när dom väl hade upptäckt att dom här förbannade vintrarna kommer tillbaka med jämna mellanrum - en gång om året för att vara exakt. Inte nog med att vi ska bo i den här kylan i bäckmörker, vi ska dessutom plåga skiten ur oss genom att envisas med att låta tortyrredskapet väckarklockan vråla liv i oss långt innan solen går upp då vi egentligen borde sova oss igenom skiten likt björnar i ide.
Det kan inte vara Guds mening att man ska se självmord som en fiffig idé 5 mörka mornar i veckan.

Men nu är det som sagt ljust när Albin går till jobbet, Bajen leder med 1-0, Pia är sötast i hela världen och livet är toppen igen.

------

Ikväll kommer Villa till Zinken och förhoppningsvis är livet ännu bättre när Albin går hem inatt och Hammarby leder med 2-0 i matcher. Men efter att ha sett hur Bollnäs vände ut och in på Sandviken så finns det ingen grönvit som tar ut någon seger i förskott (har det någonsin funnits det?).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar