tisdag

Slafterror

När Albin väl kom i säng efter matchen och äntligen lyckats somna inatt så vaknade han med skräck i ögat runt tre av ett tjut värt fruktan som lät ungefär som att Titanic knullade med Twin Towers för att på så sätt fira jordens undergång.
SZZSCHRRRZZIIIIIIIIIHHYYIII!!!

Först trodde Selin att det var hans sluttande lägenhet som till slut gett upp och var på väg ner till grannen under, sen vaknade han lite och skuttade fram till fönstret för att se om det var byggställningen på huset rakt över gatan som höll på att falla ihop - sen kom han på att huset mitt över inte har någon byggställning just nu. Det var istället någon slags väghyvel från helvetet som höll på med att försöka ploga bort själva trottoarerna som skapade detta domedagsljud.
Nu på morgonen när Albin gick till jobbet så var det trots denna ljudterror fortfarande lika mycket packad is på trottoaren - pappskallar...
Selin är självmordstrött och därför blir det inte mer text idag - istället firar vi gårdagens seger med 2 bilder och 1 liten film.




3 kommentarer:

  1. Precis samma sak hände mej inatt och jag bor dessutom på bottenvåningen, mitt element i sovrummet höll på att skaka loss från själva väggen. Undrar varför dom inte skottade när det fanns snö att skotta istället för att försöka skotta bort asfalten nu.

    SvaraRadera
  2. Har snön försvunnit? Inte där jag bor iaf.

    Men ring och kräv att ingen snöröjning ska göras just där ni bor.
    Sen medan ni njuter av er nattsömn och på morgonen inte kommer ut ur
    porten skrattar vi andra hela vägen till jobbet.

    SvaraRadera
  3. Okej och du jobbar som muntergök antar jag eller kanske humorakrobat.

    SvaraRadera