fredag

Fett smittsamt

Sitt i båten - han smittar!

Nu har forskarna tydligen kommit fram till att fetma kanske kan smitta - där har vi ytterligare en anledning till att inte känna någon längtan efter att resa till USA.

-------

Det har även upptäckts att Lappland tydligen var befolkat redan på stenåldern och det är väl vackert så, men det måste anses anmärkningsvärt att befolkningen där inte har utvecklats någonting på hela den långa tiden.

-------

Det blev Villa-Lidköping i semifinalen och även om namnet Edsbyn känns tyngre efter 00-talets alla SM-guld som roddes hem med hjälp av skumma stålar så lär Villa bli en svår nöt att knäcka. Jag minns inte när Hammarby senast vann i Lidköping - men jag minns och andra sidan lite på sniskan.
Första matchen spelas imorgon och om ni inte har lust så slipper ni åka hela vägen till Lidköping eftersom SVT sänder matchen 15.45.

-------

Bobigol tipsade om den här artikeln. Någonting att läsa för er som undrade varför jag tycker att det är idioti av Solna AIK att hyra in en spelare för pengar som inte finns.
Mitt favoritstycke i artikeln är "Solna AIK har 1,4 miljoner i långfristiga skulder, och 46 miljoner i kortfristiga" eller kanske "..en ond cirkel. Det är som att ta ett SMS-lån för att betala ett SMS-lån".
46 millar i lån till ockerränta och så finns det folk som tror att Bajen ligger risigast till...

3 kommentarer:

  1. Har ni fetekonomi därnere ni spelar.

    SvaraRadera
  2. Hammarby Fotboll har katastrofekonomi, men jämfört med Solna AIK så är vår kvist så grön så att den är självlysande. Anledningen till att vi spelar i en division vi har råd med är att vi har dragit i handbromsen i tid. Det har inte Solna AIK och för det kommer klubben att få stå sitt kast Big Time.

    Hej då Solna AIK...

    SvaraRadera
  3. visst är det härligt? ibland undrar jag om de som håller i ekonomin i gnaget är fullt utvecklade...
    grav efterblivenhet känns som ett krav i CV:t.

    men det blir nog bra. typ.

    SvaraRadera