måndag

Måndag igen...

Det märks verkligen att det är måndag. Albin kom som vanligt till jobbet 20-25 minuter för tidigt för att i lugn och ro ta sig en kaffe och blogga lite innan kaoset brakar loss. Nu har klockan tickat in 5 minuter på Selins arbetstid och han har äntligen fått liv i en av datorerna. Det ska för fan inte behöva ta en halvtimme att komma ut på nätet år 2010!

I fredags försökte Albin sparka igång en bärbar dator som har tillhört en före detta anställd och eftersom den djupingen inte har behagat att uppdatera fanskapet på hela vintern så ploppade det upp ett meddelande som berättade att maskinen ville göra 79 viktiga säkerhetsuppdateringar innan den var nöjd. Den lilla affären tog 6,5 timmar - jag upprepar - 6,5 timmar! Nu på morgonen så tänkte då Herr Selin att det borde gå finfint att använda den apparaten fram tills det att hans egen dator fixats (trogna läsare vet att nätverkskortet har kukat ur på den), bara för att upptäcka att hela skiten helt enkelt fick för sig att låsa sig och fortsätta att vara låst. Antagligen så är den smockfull med virus och skit, så nu får den lille jäveln stå där i ett hörn och ryka alltmedan Albin sitter och surar vid 43:ans dator som är ledig eftersom han är i Thailand och gottar sig med resten av A-laget.
Albin känner för att slå sönder nått...

-------

För att lätta upp stämningen bjussar jag på det här gubbskämtet som jag snappade upp när jag zappade runt bland tevekanalerna under helgen som gick.

- Vilken trevlig och social fågel du har.
- Jepp, det är en um-gås.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar