lördag

Spöksjukhus

Albin missade Borstens förlust mot Högalid (2-4) eftersom han besökte Pia i Uppsala. Sms-matchrapporter säger att grabbarna föll med flaggan i topp efter att ha fått en man utvisad redan efter 35 minuter. Om dom inte kutar omkring med flaggorna i topp nästa match och koncentrerar sig på själva matchen istället så kommer nog nästa vinst redan på fredag.

Besöket hos Pia var supermystrevligt om det inte vore för den värdelösa miljön och omgivningen runt sjukhuset. Är man inte deprimerad när man läggs in där så är man det garanterat när man väl skrivs ut. På kvällen var det som att vandra runt i en spökstad och de öde korridorerna ingav en äkta The Shining-känsla.
Det gick inte ens att snoka upp en enda liten öl - är det för mycket begärt att det ska finnas en sketen pizzeria i närheten så vanligt folk kan få släcka törsten. Dessutom så kan patienterna behöva få sig en fet pizza emellanåt i kontrast till den näringslösa mat som serveras dem i vanliga fall.
Igår vid lunch fick Pia välja mellan potatis eller ris till fisken, hon valde ris och fick ingenting - bara fisk. För 80 kr tycker man att man borde kunna begära lite bättre service.

Nu verkar det i alla fall som att hon får komma hem någon gång nästa vecka och Albin längtar sig blå i fejset. Finns det något tommare än en tom lägenhet.

Den här Pia & Albin-statyn kan man hitta utanför akutmottagningen i Uppsala

1 kommentar: