lördag

Konsten att misslyckas med stil

Finns det något skönare än skadeglädjen när svår hybris punkteras och pyser ihop. Albin mös som ett barn på julafton igår när landslagsfotbollens svar på Solna AIK visade upp sitt sanna jag. Det var i sanning en fröjd att få bevittna hur Englands överbetalda divor avslöjades och förlöjligade sig själva genom att visa upp ett spel primitivare än stenen.

Den här flaggan får symbolisera hur Algeriet åt upp stjärnorna från England.

Efter att ha sett hur Rooney uppförde sig som det bortskämda barn han är och efter att ha sett intervjuer och läst det som skrivits i tidningarna så slog det mig att ingenstans är det någon engelsman som har värdighet nog att säga att Algeriet faktiskt är ett förbannat bra fotbollslag. Att man spelar visset beror inte alltid på att man själv är dålig - ibland möter man helt enkelt någon eller några som är bättre och Algeriet var verkligen mycket mycket bättre än snorvalparna i vitt. Att inte kunna erkänna det är att förlora en oavgjord match efter slutsignalen.

"Go home british soldiers, go home..."

------

Vill ni värma upp med lite fotboll som lever så går det bra att besöka Zinken idag klockan tolv då BK Borsten tar sig an Viking Södermalm i ett stekhett Zinken-derby.
En gång i tiden så bröt sig ett par gluttar ut ur Borsten och bildade Viking Södermalm tillsammans med några av deras barndomskamrater. Dom spelade alltså redan i Södermalms ballaste lag, men svek inte när kamraterna kallade - respekt.

------

Om germanerna möter Nigeria kommer det då att stå NIG - GER på anslagstavlan?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar