onsdag

Badkarsäckel & dårfinkar


Albin fick ett ryck igår kväll - eller rättare sagt, Pia ryckte igång honom - och krånglade bort fronten på badkaret, drog fram hela skiten och skurade rent där bakom. Fy fan.
Under det att Selin kröp runt där med skurborsten så kom han på att årets nyårslöfte blir att absolut inte dra fram det där förbannade badkaret förrän tidigast sommaren 2012.

~~~~~~

När väl badkaret var tillbaka på sin vanliga plats i det lilla badrummet och Albin välförtjänt degade i soffan och såg hur Dr House återigen tog sig an en patient med ett batteri utav märkvärdiga behandlingsmetoder så chockades Pia och han plötsligt av ett fasansfullt oljud från trapphuset.
RRRRRKKKXXXRRZZKKKRRRFFXXTTRRR!!!
Med en puls som hotade att spränga blodådrorna hoppade Albin fram till ytterdörren och satte sitt fungerande öga mot titthålet och fick se hur grannen mittemot och en snubbe till höll på att klyva en dörrjävel med en sticksåg i trapphuset, 10 minuter i 10 på kvällen! Vad är det för fel på folk - hur tänkte dom där? "Okej, nu börjar nog en del gå och lägga sig så nu är det dags att slita bort muggdörren, släpa ut skiten i trapphuset och dra igång ett sjuhelvetes liv med den nya fina sticksågen."

Selin funderar på att köpa ett trumset och kontra ikväll, men tyvärr så skulle nog övriga grannar inte uppskatta en sådan manöver allt för mycket. Det får bli den gamla vanliga "pissa i brevlådan-hämnden" igen.

~~~~~~

Hmm...undrar varför man inte kan få tillbaka teckensnittet till normal storlek igen efter oljudet där uppe. Antingen blir bokstäverna skitsmå eller så blir dom såhär när man väljer "normal".
Skit samma, det går ju att läsa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar