lördag

Fri fot

Förra veckan skrev jag om att Jim Morrison har blivit benådad postumt av delstaten Florida sisådär 40 år efter sin död, men han ser inte ut att få behålla det meningslösa rekordet särskilt länge eftersom New Mexico nu funderar på att kontra med en totalt obegriplig benådning utav den absolut stendöde revolvermannen Billy The Kid. Billy har ju varit död sedan 1881, så det kanske är på tiden att han slipper skaka galler.

Alltså, i det där landet sitter i stort sett halva den färgade befolkningen på kåken på grund av löjligt små narkotikabrott - vore det inte bättre om dom istället försökte sig på att benåda någon som faktiskt fortfarande är i livet lite då och då. Men det är klart, varför bry sig om en massa gräsrökande brorsor som ändå har fråntagits sin rösträtt, när man istället kan blanda sig en fetgrogg och fiska billiga poäng och väljare genom att slösa skattepengar på att släppa lik på fri fot.

~~~~~~

Som lördagsunderhållning kan ni göra som över 3,5 miljon andra redan gjort, nämligen titta på det här bildspelet som innehåller en bild från varje dag i tösen Natalie Startings liv från dag ett till tio års ålder.




~~~~~~

Det här inlägget inleddes med billiga trick att fiska röster och vad passar väl då bättre än att avsluta med en liten studie i hur man inte får fler väljare på Södermalm.

I senaste numret av Södermalmsnytt så ställs det 7 frågor till ledamöterna i Södermalms stadsdelsnämd och fråga nummer 6 lyder "Vilket är ditt favoritlag". Lever man ett fattigt och enkelt liv utan favoritlag så kan man tycka att det rent taktiskt just på Södermalm vore smart att ändå svara "Hammarby".
Det här har helt klart den 25:årige moderaten Markus Nordström ej begripit, eftersom hans puckade svar låter såhär, "Inget, men jag har en djurgårdsmössa".
Snacka om fel pojke på fel plats...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar