söndag

Mexikansk matematik och en dolk i mörkret

På tal om gårdagens inlägg angående fri fot så kan man ju inte påstå att dom verkar ha allt för bra koll på läget inom kriminalvården i Mexico - 148 eller möjligen upp till 191 fångar har flytt från fängelset. Eeeh...man kanske skulle ta och testa att räkna de som är kvar bakom gallret och sen kan det ju inte vara allt för invecklat att lista ut hur många det är som har flytt.

~~~~~~

Igår bjöd vi alla som jobbar ideellt för Hammarby bandy på julbord i Z-tältet, tyvärr så glömde Albin bort att ta bilder, så därför kan ni inte bjudas foton från tillställningen. Men fotograf Stefán var där med ett par kameror i högsta hugg, så det kanske kommer bilder längre fram i tiden.

Efter julbordet styrde Pia och Albin sina steg till stamhaket Krukan för att
där fira Buffalo Borstens jordskredsseger som landade på makalösa 24-3. Där träffade dom den målkåte Maradana och hans flickvän som visade sig vara kamrat Tonys favoritkusin. Världen är liten och mystiskt konstig.

När tillvaron blev lite väl suddig så knatade Pia och Albin hem och de tog vägen genom Skinnarviksparken. Ur mörkret steg det då fram en skum figur som frågade om eld, Albin drog sin turkiska dolk och skar halsen av honom med en blixtsnabb mjuk rörelse - mannens död anlände ögonblickligen. För att ingen skulle kunna identifiera liket så böt Selin kläder med den livlösa kroppen och satte på honom sin Ronald McDonald-dräkt, därefter släpade han in hela klabbet bakom ett par buskar. Pia tyckte att Albins reaktion var en smula överdriven.

Det där sista kan jag har drömt - åtminstone så hoppas jag det.

~~~~~~

Som avslutning på söndagens inlägg ploppar jag in "Matty Groves" med Fairport Convention. Vassego.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar