torsdag

Dom kan väl leka kull del 2


Såhär såg det ut mitt på dagen på Zinken igår och tänker man som Regina Kevius så undrar man säkert varför alla barn slösar bort tiden med att vara barn när dom istället borde vara ute och jaga sponsorer. Men om hon säger åt vaktisarna att dom ska sluta att göra i ordning isen och bara låta den bli en stor snöhög så sparar hon ju in några kronor till som hon kan bygga operahus för. Dessutom så kan ju barnen då passa på att lära sig veta hut och se till att uppföra sig som vuxna, istället för att leka, snora och larva sig.

Efter den självklara mejlbombningen som Kevius givetvis har drabbats av de senaste dagarna så har hon nu skitnödigt gått med på att använda 5 miljoner av stadens reserv för oförutsedda utgifter till att minska nedskärningarna för Stockholms föreningar till den fortfarande sjukt höga summan fem miljoner. Hur man kan tycka att det på något vis är oförutsett att folk blir vansinnesförbannade när man pissar på barnen får väl Regina förklara för den som orkar lyssna.

1 kommentar:

  1. Man hade ju vissa förhoppningar om förändringar - trots fortsatt alliansstyre - när djävulen Madeleine Sjöstedt byttes ut som idrottsborgarråd till förmån för Regina Kevius. Och så visade hon sig vara djävulens lillasyrra...

    SvaraRadera