måndag

Ö-celler, Sören Balander och Hakornas planet

Sökte bild på "Balander" och hittade denna

Häromdagen så skrev jag att förra årets höjdpunkt var när vi äntligen vann SM-guld och som rent och ramt euforiskt ögonblick så stämmer det, men tvåtusentios absoluta höjdare var givetvis att Pia transplanterade ö-celler i april och att det nu snart har gått ett halvår sedan hon tog den senaste sprutan med insulin. När man tänker på att hon har tvingats böka med dom där sprutorna alltsedan 1974 så fattar man att det faktiskt finns större och viktigare saker än 11 pojkar som halkar omkring på en 7000 kvadratmeter stor isfyrkant med knivar under pjucken, plastpottor på skallarna och som med hjälp av pinnar försöker fösa in en liten hård plastboll i en nätad bur.

~~~~~~

Albin har bestämt sig för att köra en "Sören Balander" och det går ut på att man är vit i januari. Det fina med det hela är att det inte alls behöver betyda hela januari eftersom Söbas bottenrekord ligger på en halv dag och den nivån har redan passerats med råge.

~~~~~~
Såg ni på sporten när småkronorna sjöng nationalsången innan matchen mot Kanada och tänkte ni i så fall på att det är konstigt att halva laget verkar vara släkt med Bröderna Dalton och Jaws. Det är tydligt att man inte enbart får onödigt mycket muskler av några rejäla doser testosteron.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar