tisdag

Slow fix


Efter en förmiddag i Uppsala och en eftermiddag på Zinken så sänkte sig Albin ner i ett varmt bad och läste senaste numret av Offside. Ett utav reportagen handlar om Uli Hoeness som har varit VD för Bayern München alltsedan 1979 då han tillträdde vid endast 27 års ålder.

Han säger ett och annat som varje styrelsemedlem i klubbar som siktar mot stjärnorna bör plugga in och lära sig. Bland annat så förklarar han varför de billigaste säsongsbiljetterna är så pass billiga som 120 euro (6 euro per match). På Söderstadion kostar en säsongsbiljett i klacken sisådär 2500 kr. Han säger att han inte vill mjölka publiken som man gör i till exempel England eftersom det är hans uppgift att tjäna supportrarna, att fotbollen måste vara till för alla och att man tjänar på det i längden.
Vidare så menar han att han är säker på att om man tar god tid på sig och gör jobbet ordentligt så når man framgång och att det ibland tar lite längre tid, men då står det man gör för evigt.

Som sagt - någonting för de lycksökare som tror att det går att köra en "quick fix" så fort dom fått ner rumpan på en stol i styrelserummet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar