fredag

Fredagslåt och rumptips

Vet att jag har lagt in den här låten tidigare, men jag bjuder gärna på den här versionen som helgbonus och det helt enkelt för att jag tycker att den är helt och hållet lysande.

Gott folk fredagslåten den här veckan är "9 Crimes" av och med Damien Rice.



Veckans träningstips snor jag rakt av från bandygrabbarna. Greppa ett par medeltunga hantlar i vardera handen och hoppa sedan jämfota upp på en bänk, res er upp till stående, hoppa sedan ner och bromsa ner tills ni sitter på huk, vänd er om och upprepa 6-8 gånger. Ni kommer att bada i mjölksyra, men som belöning får ni en supernajs rumpa och stekheta lår.

~~~~~~

På tal om rumpor så finns det fortfarande biljetter kvar till BK Borstens fest 16 april och eftersom det är både fotbollen och hockeyn som har fest ihop så kommer det att drälla av lättraggade singelgrabbar med hårda skinkor. Ett litet tips till alla er singelbruttor som diggar lite rajtantajtan.

Det blir liveband i form av Borsten All Stars och har man en gång (dom har bara spelat en gång tidigare) sett det bandet så vill man för allt i världen inte missa den upplevelsen. Drag och röj garanteras.
Priset är 120 kr och det är bara att höra av er till valfri borstare, eller skriv i gästboken här.
Alla är välkomna - inte enbart rumpglada flickor.

~~~~~~

Albin fick alldeles nyss det vidriga beskedet att hans morbror dog inatt. Varför kan inte Gud hålla fingrarna borta från de som vandrar den rätta vägen.

Vila i frid Rolfen - du var en av de få som läste den här bloggen varje dag och det lär du antagligen fortsätta med uppe i himlen. Jag lovar att hålla dig uppdaterad om vad som händer här nere hos oss som är kvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar