torsdag

Jag hade en dröm...


Om Bajen vunnit cupen i höstas så hade vi kunnat se fram mot en underbar resa ut någonstans i Europa i sommar och alla som någon gång har varit med på en sådan resa vet att det är något av det fetaste man kan uppleva. Efter gårdagens fiaskosorti ur årets cupspel så får vi nu börja drömma om att få vara med om ett grönvitt europaäventyr tidigast sommaren 2013. Det känns minst sagt visset att förhoppningarna om Europa grusades redan i säsongens första tävlingsmatch och man får bara hoppas att styrelsen inte har varit så enfaldiga att dom kallt har budgeterat med minst kvartsfinal - men styrelser har ju tyvärr lätt för att få en släng av hybris så dessvärre är nog både årets cupdrömmar och årets budget kalkade efter ettnollförlusten mot doldisarna BKV Norrtälje.

Bortförklaringar som "Vi föll in i deras låga tempo" håller inte, om man faller in i ett skitlags skräptempo så betyder det inget annat än att man spelade som ett skitlag i skräptempo. Bär man en grönvit flagga på matchskjortans bröst så duger det helt enkelt inte.
Men sommaren 2013, då jävlar skall vi att storma ner från Söders höjder och välla ner över kontinenten med en urkraft som kommer att få olivnasarna att sätta baguetten i halsen...eller vart dom nu brukar sätta den. Under tiden får vi snällt stanna hemma på mammas gata och drömma vidare...

1 kommentar:

  1. Vissa saker är beständiga. Döden, skatter och att Bajen viker ner sig mot byttgäng.

    SvaraRadera