tisdag

Samma gamla visa - inte ens ny förpackning


Visst är det kul att bli uppskattad på sin arbetsplats, men Albin kunde inte låta bli att undra vad han hade gjort för att förtjäna den här prisningen som mötte honom när han kom till jobbet igår. Det hela kändes en smula överdrivet så att säga.

~~~~~~

Lite finns att säga om seriepremiären igår, så vi säger väl lite då.

Hajpen som uppstod efter cupfinalen i fjol fick sig en rejäl törn och luften lär pysa ut rätt ordentligt om inte Bajen skärper till sig kraftigt mot Landskrona. Man blev smärtsamt medveten om att illusionen om det nya Hammarby inte är något annat än just en inbillning, det är nämligen i stort sett samma pojkar som virrar runt och snedsparkar som förra året, kryddat med ytterligare ett par snitsare från HTFF och hur gärna vi än vill det så är faktiskt inte HTFF något världslag.
Precis som förra året så lirar den ende kreativa mittfältaren av någon märkvärdig anledning i anfallet istället för på mitten där han hör hemma. Fotboll är nämligen ett spel och då behöver man fotbollsspelare som spelar fotboll på mitten där spelet för det mesta är förskansat.

Om man ska orka skriva något om försvaret så får man väl skriva att man trodde att förra säsongens förvirrade hönsgård var det värsta man kunde få uppleva, men det var fel, för igår visades det upp en ny toppnotering i villervalla. Är det någon som är förvånad över att Jones kom farande helt snorfri just på vår högerkant när han puttade in bollen i mål - hoppas för hans skull att han inte lider av torgskräck.

Nä, det behövs något nytt tills hemmapremiären, annars har den där hajpen gjort sitt. Men den sålde ju trots allt en jävla massa säsongskort...

1 kommentar:

  1. http://derbysthlm.bloggsida.se/

    Tjing vännen. Nu e man en i blogg eliten... bokmärk denna!
    /Bajen-Uffe-Thai-Punk..whatever!

    SvaraRadera