tisdag

Förnimma

Albin var idag ute och promenerade med ett mörkt moln ovanför huvudet där han gick och tänkte på olustigheter som t ex sin ekonomi som är på väg haverera likt skeppen Wasa och Titanic tillsammans i en enda stor slurpande virvel.
Men så kom han upp på Mariaberget och tittade ut över sin vackra hemstad och då slog det honom att han var ute och promenerade och att det bör man göra med rätt förnimmelse och koncentrera sig på att man faktiskt kan gå.
Tänk er alla dom som sitter i rullstol (som Albins stabbe gjorde dom sista 13 åren av sitt liv) och hur dom ej drömmer om dom där 70 miljonerna som man kan vinna på Lotto, utan hur dom varje dag drömmer om att få byta med dig som kan gå.

Sedan Albin skadade ryggen i tvåtusentalets gryning så har han periodvis haft sådan värk att han endast med möda har lyckats hasa sig runt kvarteret för att få lite blodgenomströmning – för att sedan tvingats sitta i badkaret och gråtandes duschat varmt vatten på den förbannade ryggen samtidigt som han funderat på smidigaste sättet att avsluta livet.
Vad betyder några siffror på en bildskärm så länge man kan röra på sig?

Albin brukar inte tänka att han inte ser på ett av sina ögon utan brukar istället tänka på att han ser på ett av dom.

Med den nya insikten spankulerade en glad Albin på lätta små steg vidare runt i vår värld.

1 kommentar:

  1. Du kan också skatta dig lycklig över att du inte bor i Kalmar!;)
    Eller hur Sur Jocke!;)

    SvaraRadera