onsdag

Dr Riquelme


Albins läkare visade sig bära det förnämliga namnet Dr Riquelme, men är trots det enligt egen utsago vissen på att lira boll.
Anledningen till läkarbesöket var ju som bekant att Selin behövde fylla på sitt pillerskåp för att kunna hålla sin värkande rygg i schack. Men han fick på köpet lära sig av Dr Riquelme att han för tillfället är en mycket sjuk man och beordrades att omedelbart gå hem och vila, så därför gottar sig Albin idag med en extra välförtjänt kompdag.

Blev det inte lite fel där - det är väl meningen att man ska vara sjuk när man går till doktorn och frisk när man går därifrån och inte tvärtom.

------

Sent igår så hörde dom av sig från verkstaden och meddelande som väntat att motorn på bilen som Albin fick motorstopp med förra veckan har skurit ihop helt och hållet. Där rök årets semesterpengar för Albin och för den delen nästa och nästnästa med - där rök fanimej flera års besparingar.
Men det är ju som Albins morsa brukar säga - bara pengar. Efter den där skräckupplevelsen på motorvägen så får väl Selin vara glad över att överhuvudtaget vara vid liv.

------

Skönt att få se Bajen spela i helvitt, det är alldeles för mycket grönt i dagens ordinarie ställ. Albin minns bara att han har sett Hammarby i helt vita dräkter en gång tidigare och det var i en träningsmatch mot Tyresö i just Tyresö. Det var i den matchen Älgen provspelade och var så magiskt bra att Ove och Albin viftade med sina VISA-kort och vrålade, "Honom ska vi ha!".

------

Förutom de vita skjortorna, byxorna och strumporna så gläds man givetvis åt Hallenius framfart. Speciellt om man som Albin innan säsongen tippade att den grabben kändes som en het kandidat för det stora genombrottet.
Dessutom så måste man som språkbändare gotta sig åt kommentatorns konstaterande angående Hammarbys försvar. Han kläckte ur sig att det var ett oomkullrunkbart faktum att Bajens backlinje såg stabilare ut än tidigare. Oomkullrunkbart - vilket grandiost vackert ord.

------

Såhär säger Assyriskas klubbchef Aydin Aho angående orsaken till att dom vrålhöjer inträdespriserna nästa vecka när Hammarby kommer på besök. Han menar på att det blir mycket dyrare med säkerheten och säger, "Det är hundratals kronor vi pratar om".
Oj! Hundratals kronor - klart som korvspad att dom måste höja priset med sisådär 100 kr för varje biljett då!
Hundratals kronor - vilket snille...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar