tisdag

Provtagning


Albin är inne i ett stim där allt han rör vid går sönder på ofattbara sätt.
Förra veckan så fick hans jobbdator åka till farbror doktorn (Hammarbys sponsor DataCom) och därifrån ringde man en kväll och sa.
- Vi har aldrig sett något liknande och fattar ingenting.
Ni som läste här förra veckan minns säkert också att Pias bil valde att helt plötsligt stanna på motorvägen när Albin kom susande från Uppsala i den. Mekanikerna hos Audi sa.
- Vi har aldrig sett något liknande och fattar ingenting.

Idag ska Selin till läkaren för att lämna prover och för att förnya lite recept så han kan bedöva sin elaka rygg. Hoppas bara inte farbror doktorn säger.
- Jag har aldrig sett något liknande och fattar ingenting.

-------

Här kan man läsa om en snubbe som tycker att vi ska vara försiktiga om vi råkar stöta på någon som kommer från en annan planet eftersom den liraren kanske kan vara farlig. Nähä!? Kan utomjordingar kanske vara farliga - fet överraskning. Har inte astrofysikern Stephen Hawking sett Alien eller V.
En sak kan jag lova och det är att om det landar ett tefat här på Zinken idag så inte fan går jag rakt fram och morsar på figurerna som kliver ur. Däremot så kommer jag att byta kran fort som fan...

-------

Läser Banks långa hyllning till att Solna AIK valde vad han kallar en "odramatisk lösning" gällande tränarfrågan efter Grodan Bolls sorti.
Vad är det som är anmärkningsvärt med att man väljer att fylla en roll med en person som redan lyfter lön eftersom man helt enkelt inte har råd att anställa någon ny. Det är alltså precis samma sak som Bajen gjorde förra året med Tom.

Varför hackar alla enbart på Hammarby om klubbens tomma pluska alltmedan ingen verkar förstå att den där klubben från Solna är mil närmare den ekonomiska ruinens brant.
Är det verkligen någon som på fullt allvar tror att solnaiterna skulle ha valt fulskägget Björn Wesström till tränare om man hade haft råd att anställa...eeh ja, en sån där riktig tränare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar