torsdag

Öster hemma

Finlandsfärjan får symbolisera Öster - långsökt, men ni fattar


Hopf

David J - Isak D - Filip B - R Wikman

Furuseth - A Dahl - Bojassén - S Helg

Linus H - Valentino Pidré

Med en skadelista dubbelt så lång som Nilen bör väl startelvan se ut så här när klockan slår fem idag - förutsatt att alla verkligen är spelklara. Med så många skadade så finns det ju risk för att en och annan i truppen är med även fast den fysiska statusen inte är 100% och i så fall kan givetvis valet av startspelare falla ut på ett annat sätt.
Det viskades om att just småskavanker var anledningen till att Castro-Tello och Helg började på bänken sist och jag ber till alla gudar som bryr sig att det verkligen var så. Att annars föredra bildstodet Holmqvist före Sebastian Castro-Tello är som att föredra bakfyllan framför själva fyllan, den så kallade framfyllan.

Man kan givetvis vara mer vågad och extravagant i valet av spelare och till exempel byta ut den hitintills inte helt lyckade Andreas Dahl mot den helt klart mer begåvade Jesper Blomqvist - man kan faktiskt byta ut i stort sett vem som helst
förutom någon av mittbackarna, målvaktare Hopf eller Linus mot den mer begåvade Blomqvist.
Men jag är ju bekant med Micke B och är det något han inte är känd för så är det sin extravagans så kollega Blomqvist lär nog hålla rumpan kvar mot bänken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar