onsdag

Bomber & granather


Albin sov som en sjunken stock inatt och det händer inte så ofta - det var väl tryggheten av att ha sötbomben bredvid sig i sängen igen som gjorde susen. Det är verkligen skönt att hon är hemma, för att inte tala om hur skönt det måste vara för henne, bara en sån sak som att ha tillgång till en vettig dator igen måste vara en befrielse.

--------

Att vinna på Lotto är helt och hållet omöjligt, men att bli sprängd i bitar av en bomb som legat tyst i 60-70 år går finemang. Ibland spelar Gud oss underliga spratt.

--------

Hur vanligt kan det vara att någon avlider efter ett sjödrama mitt i centrum av en huvudstad. Antagligen ovanligare än att någon sprängs i luften av bomber från andra världskriget och garanterat mer sällan än att någon blir fetrik på Lotto. Det är ju någon Tur-Ture som blir det ett par gånger i veckan, men kan någon förklara varför alla som vinner är 118 år gamla, bor i ett hål i marken strax utanför Kalix och säger att dom inte tänker ändra på någonting utan istället tänker fortsätta att jobba på fabriken som vanligt och kanske, kanske krydda livet med en tripp till Rhodos.
VAFAN - LÅT MIG VINNA SOM HAR VETT NOG ATT SÄTTA SPRÄTT PÅ DEGEN!
Jag blir så förbannad...

--------

Tack JJ, det går inte att sluta nynna.
"Gimme Hopf Johannes, gimme Hopf Johannes..."

1 kommentar:

  1. ..ja, fast nu var ju inte tillgången
    till just en dator det jag längtade
    mest efter.. ;)

    SvaraRadera