onsdag

Låtsasfolket anfaller!



Boxer-Robban gifter sig med Victoria, Reinfeldt flyger kors och tvärs med sin galna kvinna alltmedan de mörka makternas drottning Carola hypnotiserar den lättledda pöbeln i Allsång på Skansen. Nu är det snart kalkat - det där gänget marscherar genom livet i takt till en trumma som vi övriga aldrig kommer att kunna höra och snart tar dom över.

Det började med att Carola kom hit från det svartaste hörnet av rymden för att sedan infiltrera den ena tokfransen efter den andra i ledande positioner utan att vi har lagt märke till det. Allvarligt, hade någon hört talas om Daniel eller Filippa Reinfeldt för 20 år sen - nä just det - dom fanns nämligen inte här då. Carola hämtade hit dom från planeten Ond i skuggan av sitt bländande crazysmajl och vi enkla människor anade inte ett skit.

Man kan ju tycka att någon borde ha reagerat när vår prinsessa gifte sig med en snubbe från reklamteve - men inte då - vi bara tittade på med löjliga leenden och dreglande munnar och lät oss förföras av Carolas armé utav låtsasfigurer med sina svarta själar och robothjärtan gjorda av rostfritt stål.
Så öppna flaskan gott folk och roa er medan ni ännu kan - snart är ni slavar som ror en rymdgalär och piskas blodiga av Carolas isande röst under resten av evigheten.

1 kommentar: