tisdag

Slitna tigrar gympar tidigt


Som bekant så auktionerar vi ut matchstället som Bajen lirade i mot Vänersborg (klicka här och buda du med) och jag råkade kolla i tidningen Eko som WWF ger ut och fick där syn på en karta som visade tigrarnas population här på jordklotet. Tittar man på Indokina så ser man att det är som grönast på några av de ställen där Albin har gått och släpat sandalerna efter sig i djungeln. Dels runt Siem Reap i Kambodja och i det område i norra Laos där Selin paddlade kajak. Tur att han inte visste om att det smög runt jättetuffa tigrar ibland spenaten - det hade nog inte hans franska nerver pallat med - det räckte gott och väl med alla ormar, spindlar, pirayor och synvillor som spökade.

~~~~~~

Broberg på Zinken ikväll och det ska i sanningens namn bli skönt med VM-uppehållet som kommer efter kvällens match. Det är inte bara Albin som är mör, hela bandysverige verkar slitet just nu, vilket den senaste tidens resultat bevisar. Det är brakförlust för Sandviken, Villa torskar lite här och lite där och vi tappar poäng som en bakfull jonglör. Till och med vår VM-debutant Robin sa igår att det förvisso ska bli skitkul att spela VM, men att det heller inte hade suttit helt fel med lite vila.

~~~~~~

Jag skiter i om den här killen är totalt värdelös - värva honom på rot! Med det namnet blir han en garanterad publikfavorit på Söderstadion.

~~~~~~

Ett hett tips för att klara långa tunga arbetsdagar - eller vilka dagar som helst för den delen - är att kickstarta på morgonen med ett träningspass. Det behöver inte alls vara ett tungt pass, utan det räcker gott och väl med lite gymnastik eller varför inte en kort löprunda. Albin trampade en halvtimme på motionscykeln imorse innan han skuttade iväg till Zinken och det kommer garanterat att hjälpa honom att hålla tempot uppe fram tills han går av passet framåt småtimmarna.
Klart att det är skönt att sova - men kom igen - om ni masar er upp ur bingen en halvtimme tidigare så är det inte alls så värst mycket segare, men ni kommer garanterat må bättre resten av dagen efter lite kroppskultur.
Lite disciplin för helvete - disciplin!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar