måndag

Jaha, vill ni ha poängen också?!

Skulle egentligen ha skrivit om det här igår, men precis som varje år så tog det ett tag att hämta sig - alltså vad är det med poängräkningen i Eurovision och det där med att en massa dumskallar ska ringa in poängen. Finns det någon som inte irriterar sig på alla fåntrattar som ska utnyttja sina få sekunder i berömmelse till max genom att hälsa, gratta, sjunga och ha sig. Dom är dessutom 39 stycken så man hinner ju dubbelruttna.

Ta bort det där och låt datamaskinen ta över det hela så kanske man hinner klart innan programtiden har runnit ut nästa år.

Lett sjungande

Ta Grekland till exempel, det bor drygt 11 miljoner invånare i landet och de flesta är fula och kan inte prata engelska, men dom borde väl kunna hitta en enda person som klarar av att harkla ur sig 8, 10 och 12 poäng på engelska och som dessutom inte ser ut som skit. Klarar man inte av att få tag på någon som passar in så borde man ändå kunna fiska fram någon som antingen ser vettig ut eller kan skolengelska. Nu släpade dom fram ett vrak som inte kunde prata - mina nerver.
Man börjar förstå varför landet är bankrutt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar